behind the scenes

Image by Raimond Klavins

bedruktproduct

  • Instagram

Bedruktproduct is een kleinschalig bedrijf. Wij maken dan ook elke bestelling zelf met de hand en met veel zorg en liefde klaar. Wij zijn begonnen met maar een paar producten en proberen ons assortiment nu voortdurend uit te breiden.

Bedruktproduct is er voor iedereen, ons doel is dan ook om jong en oud de uniekste producten aan te bieden. Ons team werkt met veel plezier en creativiteit. Wij proberen onze klanten altijd zo goed mogelijk te helpen, wij staan dan ook elke dag opnieuw klaar voor u om al uw vragen te beantwoorden.

Op onze website vindt u bedrukte producten, handgemaakte producten, unieke producten - wij proberen ons aanbod divers en vernieuwend te houden. 

Waarom voor Bedruktproduct kiezen?

- Ons aanbod is divers en vernieuwend.

- Professionele aanpak.

- Snelle levering, wij streven ernaar uw bestelling binnen 1 werkdag te verzenden.

- Gepersonaliseerde producten, bij ons kunt u altijd terecht met een eigen ontwerp of een aanvraag voor gepersonaliseerde producten.

 

Snel reageren, onze klant duidelijke en gerichte informatie bieden en een goede kwaliteitscontrole vinden wij bij Bedruktproduct erg belangrijk. 

Heeft u een verbeterpunt voor ons horen wij dat dan ook erg graag, neem dan vooral contact met ons op. Wij proberen voortdurend te blijven ontwikkelen en met uw feedback lukt dat nog beter!


Wij hopen u een duidelijk beeld te hebben gegeven van wat Bedruktproduct u biedt, mocht u toch nog vragen hebben kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Reviews

Lisa Lidster 

Hoe zou u uw ervaring met Bedruktproduct beoordelen?

- 🤩 
Omschrijf uw ervaring;
Echt super snel binnen gehad, top service.
Hanneke
Ziet er leuk uit ik ben er erg blij mee. Ook bedankt voor de snelle levering! Vriendelijke groet Hanny.
Sem Smits
Snelle levering, goede kwaliteit en top service! Dankjewel!!